Germania va juca pentru locurile 7-10 de la europene dupa ce a invins in ultima secunda Rusia cu 9 la 8. Cei care au urmarit meciul aproape ca au retrait ultimul minut al jocului Romania – Grecia. Rusia conducea pe tabela de marcaj cu un gol (8-7)  cu 55 de secunde inainte de finalul intalnirii. Cu 35 de secunde inainte de fluierul final Erik Bukowski a egalat pentru Germania, in schimb rusul Nagaev a ratat urmatorul atac cand mai erau 7 secunde de joc. Meciul nu se incheie insa asa, Jan Obschernikat reuseste sa marcheze in ultima secunda din om in plus si aduce  victoria Germaniei. Germania va intalni mai departe Spania, in timp ce echipa  antrenata de Erkin Shagaev va juca pentru evitarea ultimului loc de la europene. 

RUSIA-GERMANIA 8-9 (1-1; 4-2; 1-3; 2-3)

Russia: Kostrov, Suchkov 2, Odintsov, Antipov, Zinnatullin, Derevyankin, Timakov 1, Nagaev, Stepanyuk 3, Kholod 1, Yankov 1, Shepelev, Korneev. Antrenor. Shagaev.

Germania: Kong, Bukowski 1, van der Bosch, Real 2, Obschernikat 1, Juengling 1, Schenkel 1, Nossek, Schueler, Stamm 1, Oeler 1, Schlotterbeck 1, Eidner, Schenkel. Antrenor. Novoselac.

Arbitrii: Bianchi (Ita) si Franulovic (Cro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.