CSM Oradea a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, manşa tur din semifinalele EuroCup, cu formaţia italiană CC Ortigia, scor 4-10.

Scorul pe reprize a fost 1-1, 1-4, 1-4, 1-1.

Oradenii au inceput bine partida inscriind primul gol prin Bogdan Remes. apoi trec pe langa majorarea scorului dupa ce Vlad Georgescu trimite mingea in transversala din penalty. A fost momentul in care echipa oaspete s-a trezit si a inceput sa fie mai atenta in aparare si in gestionarea jocului. Napolitano a egalat din superioritate si a stabilit scorul dupa orima pauza. Tot sicilienii au inscris primii in repriza a doua prin muntenegreanul Vidovic in timp ce Inaba a egalat pentru CSM. Au urmat trei goluri consecutive ale formatiei italiene, prin Di Luciano, Napolitano si Gallo, si Ortigia s-a desprins la trei goluri la jumatatea meciului (2-5). Nici la reluarea jocului, CSM Oradea nu reuseste sa opreasca actiunile oaspetilor care continua sa marcheze. Napolitano si Giacoppo o duc pe Ortigia la +5 pe tabela de marcaj, iar gazdele nu reusesc decat o data sa il invinga pe Tempesti prin Colodrovschi dupa un contraatac (3-7). Italienii in schimb mai puncteaza de doua ori prin Rossi (din penalty) si Gallo, stabilind scorul inanite de ultima parte a meciului (9-3). Nici in ultima repriza jocul nu s-a schimbat foarte mult in favoarea vicecampioanei Romaniei, care mai primeste un gol de la Cassia si puncteaza o singura prin Inaba din penalty. Scor final 10-4 pentru sicilieni care sunt cu un pas in finala competitiei. Manşa retur va avea loc în 4 martie, în Italia.

In cealalta semifinala, Brescia a invins acasa pe Eger, cu 6 la 3. Pe reprize scorul a fost 0-1, 2-0, 0-0, 4-2. Returul va avea loc in Ungaria, la data de 4 martie.

Euro Cup

Semifinale – Prima mansa

ORADEA-ORTIGIA 4-10 (1-1, 1-4, 1-4, 1-1) 

Oradea: G. Pijetlovic, V. Georgescu, Y. Inaba 3 (1 pen.), Ilisie, Dobre, R. Szabo, Popoviciu, Kovats, Colodrovschi 1, R. Georgescu, Czenk, Remes, Gavris. Antrenor. Costras

Ortigia: Tempesti, Cassia 1, Abela, F. Condemi, Di Luciano 1, Ferrero, Giacoppo 1, Gallo 2, Rotondo, Rossi 1 (pen.), Vidovic 1, Napolitano 3, Caruso. Antrenor. Piccardo

Arbitrii: Margeta (Slo) si Vogel (Hun)

Superioritati numerice: Oradea 2/10 si Ortigia 4/11.

Penalty-uri: Oradea 1/2 si Ortigia 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.