Croatia  a terminat pe locul 5 Campionatul European dupa ce a invins astazi cu 11-7  pe Grecia. Meciul nu a fost insa usor castigat de campioana olimpica. Grecii au fost cei care au condus jocul in primul sfert, avand avantaj de un gol la pauza (2-3), abia apoi Croatia a intrat in joc si a inscris de trei ori in repriza a doua (5-3). in a doua jumatatea a intalnirii, jucatorii pregatiti de Tusak au controlat jocul pina la final adaugand inca doua goluri la diferenta de pe tabela de marcaj. Locul 5 ii asigura Croatiei prezenta la Campionatul Mondial de anul viitor de la Kazan.

Ivica Tucak (antrenor Croatia): ” Am jucat bine aici, dar am ratat de putin sansa de lupta pentru o medalie in meciul cu Italia. Dupa acea infrangere dificila sunt totusi mandru de jucatorii mei pentru ca au trecut peste si au dat tot ce este mai bun. Este intotdeauna bine sa inchei un turneu cu o victorie”.

CROATIA-GRECIA 11-7 (2-3; 3-0; 3-2; 3-2)

Croazia: Pavic, Bukic 1, Milakovic, Loncar 1, Jokovic 3, Buljubasic, Muslim 2, Buslje, Sukno 3, Dobud 1, Setka, Zivkovic, Bijac. Antrenor. Tucak.

Grecia: Tsalkanis, Mylonakis, Dervisis, Tigkas, Foudoulis 3, Pontikeas, Afroudakis, Delakas, Mourikis, Kolomvos 2, Gounas 1, Vlachopoulos 1, Galanopoulos. Antrenor. Kehagias.

Arbitri: Bianchi (Ita) si Fekete (Hun).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.