”Bine ai venit, Cosmin Radu! Echipa de polo Dinamo va beneficia în noul sezon competiţional de experienţa unui jucător de top mondial. Cosmin Radu (41 de ani), cel mai valoros poloist român din ultimii 20 de ani, a acceptat să joace un sezon în Şoseaua Ştefan cel Mare. Cosmin a jucat cea mai mare parte a carierei sale în Italia şi Croaţia, fiind considerat unul dintre cei mai buni centri din lume în generaţia sa”, este anunţul facut de echipa bucuresteana.

Cosmin Radu şi-a început cariera de jucător în 1992 la Rapid Bucureşti. Ulterior, a mai jucat la Rari Nantes Florenţa, HAVK Mladost Zagreb, Primorije Rijeka, New York Athletic Club (SUA) şi Neptunes WPSC (Malta). Palmaresul său cuprinde numeroase realizări, între care se numără: 4 titluri de campion în România, 3 în Croaţia şi 5 Cupe, plus câte un titlu de campion în SUA şi Malta.

La echipa naţională, Cosmin Radu a avut 450 de selecţii şi a reprezentat România la JO 2012, zece ediţii de Campionate Europene, cinci Campionate Mondiale. În plan individual a obţinut şi un titlu de golgeter al CM din 2011.

Dinamo va aborda noul sezon competiţional cu o echipă formată în totalitate din jucători români. Ocupanta locului trei in sezonul trecut in Superliga va juca in acest sezon in preliminariile Ligii Campionilor.

Dinamo a fost repartizata in turneul preliminar D, unde va intalni Jug Dubrovnik (Croaţia), OSC Budapesta (Ungaria), EN Tourcoing (Franţa). Partidele se vor desfăşura la Dubrovnik in perioada 8-10 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.