Ros-albastrii au jucat de la egal la egal cu vicecampioana Ungariei timp de trei reprize. Au inceput foarte bine partida conducand cu 2 la 0 (goluri Murisic si Mihnea Gheorghe) pana spre finalul primei reprize, cand gazdele au egalat printr-o dubla a grecului Vlachopoulos.

La inceputul sfertului al doilea, Eger a preluat conducerea prin reusita lui Bedo, apoi Teohari si Delgado au readus-o pe Steaua in avantaj. Vicecampioanei Ungariei a reusit insa sa revina si sa intre cu un gol avans la pauza mare gratie unei noi duble semnate de Vlachopoulos (5-4).

Sfertul al treilea a fost si cel mai spectaculos. Gazdele s-au desprins pentru prima data la doua goluri dupa ce la primul atac, Harai l-a invins pe Diakonow (6-4). Steaua a revenit in joc si chiar a preluat conducerea dupa golurile marcate de Murisic, Ivan Buljubasic si Ghiban. Eger nu cedeaza si revine la conducere pe tabela de marcaj cu o dubla a lui Hosnyánszky si reusita lui Vlachopoulos (9-7). Repriza se incheie cu reusita lui Ivan Buljubasic care o readuce pe Steaua la un gol de adversari (9-8)

Stelistii nu au mai rezistat insa si in ultima parte a meciului. Eger a inscris de trei ori consecutiv, prin Hosnyánszky, de doua orisi Cuckovic si nu a mai dat nicio şansă campioanei Romaniei de a reveni in joc. Tabela a fost inchisa de golul lui Adria Delgado pentru 12-9.

Tot miercuri se joaca in grupa B meciurile: Szolnok – Sabadell 14-4, AZC Alphen – Pro Recco si Spandau – Jadran 13-13.

Steaua a incheiat grupa B pe locul 6 cu 12 puncte.

La turneul final de la Genova s-au calificat, Pro Recco, Eger, Szolnoki si Spandau.

Liga Campionilor – Grupa B

Etapa 14- 9 mai 2018

ZF-Eger – Steaua Bucuresti 12-9  (2-2, 3-2, 4-4, 3-1)

ZF-EGER: Mitrovic – Angyal, Rasovic, Avramovic, Hosnyánszky 4, Lőrincz B., Decker Á, Kovács Gergő, Cuckovic 1, Vlachopoulos 5, Bedő 1, Hárai 1, Toth. Antrenor: Norbert Dabrowski

STEAUA: Diakonow – Filipovic, Chioveanu, Mihnea Gheorghe 1, Daniel Teohari 1, Ivan Buljubasic 2, Adria Delgado 2, Murisic 2, Radoi, Robu, Ghiban 1, Goanta, Dragusin. Antrenor: Andrei Iosep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.