CSA Steaua a pierdut meciul de debut din cadrul turneului preliminar al Ligii Campionilor. Ros-albastrii au fost invinsi, la Siracusa, de formatia gazda, Ortigia, cu 9 la 3.
Meciul a avut o prima jumatate echilibrata, in care Steaua a stea aproape de formatia siciliana. Jucatorii antrenati de Aurelian Georgescu au trecut cu bine peste doua inferioritati numerice (dintre care una dubla), dar au cedat la a treia, cand Vidovic l-a invins pe portarul Mihai Dragusin. Dupa nici un minut, gazdele au mai punctat o data prin Mirarchi, Negrean a ratat un penalty la 2 la 0 pentru Ortigia, care s-a desprins la trei goluri dupa reusita lui Di Luciano, insa tot Negrean a inscris singurul gol al stelistilor inainte de prima pauza (3-1). La reluarea jocului, Ortigia fructifica un nou om in plus, prin Napolitano (4-1, dar Steaua reactioneaza si se apropie la un gol dupa reusitele lui Fulea (din om in plus) si Negrean.
Ortigia s-a desprins decisiv in sfertul al treilea in care a punctat de patru ori fara sa primeasca gol (8-3), stelistii ratand un al 2-lea penalty, prin Mihnea Gheorghe, la scorul de 6-3 pentru formatia italiana. Steaua nu a reusit sa inscrie nici in ultimua repriza, in timp ce gazdele au mai punctat o data si au incheiat partida cu 6 goluri avans: scor 9-3.

 

Joi, 12 noiembrie, Steaua va disputa doua meciuri: Jadran Split, de la ora 10.00 (ora Romaniei) , apoi cu CN Barcelona, de la ora 20.00 (ora Romaniei).

In celalalt meci al zilei, Jadran Split a invins pe Primorac Kotor cu 16 la 11.

Champions League – Preliminarii
Grupa A – Siracusa (Italia)
Ziua 1, 11 Noiembrie 
A1
Ortigia – Steaua 9-3 (3-1, 1-2, 4-0, 1-0)

Ortigia: Tempesti, Cassia, Condemi, Rocchi, Di Luciano 2, Ferrero, Giacoppo, Gallo 3 ( 1 pen), Mirarchi 1, Rossi 1, Vidovic 1, Napolitano 1, Piccionetti. Antrenor: Piccardo

Steaua: Dragusin, M. Gheorghe, Tiberiu Negrean 2, Tudor Fulea 1, Vancsik, Prioteasa, Dragomirescu, Robu, A. Gheorghe, Oanta, Ghiban, Goanta. Tic. Antrenor: A. Georgescu

Arbitri: Stavridis (Gre) si Rakovic (Srb)

Superioritati numerice: Ortigia 8/2 si Steaua 4/1

Penalty-uri: Ortigia 1/1 si Steaua 2/0

Jadran Split – Primorac Kotor 16-11 (3-0, 4-2, 6-4, 3-5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here