Dupa 10 zile de pauza, Champions League revine cu meciurile din runda a 3-a, programate vineri si sambata.

Grupa A se joaca astazi, iar capul de afis este reeditarea finalei din 2019 in care Ferencvaros intalneste la Budapesta pe Olympiacos. In urma cu doi ani, Ferencvaros castiga competitia dupa o victorie la penalty-uri in fata formatiei elene (14:13) in finala disputata la Hanovra.

Confruntarea de astazi este prima intalnire directa intre cele doua formatii de la finala. Olympiacos este singura echipa care a obtinut doua victorii in Graupa A. Dupa un succes lejer in fata celor de la Dinamo Tbilisi in prima runda, grecii au castigat si cu Novi Beograd in derby-ul disputat la Belgrad saptama ttrecuta. De cealalta parte, Ferencvaros inca nu are nicio victorie. Formatia din Ungaria a terminat la egalitate cu Brescia (8-8) in prima runda iar saptamana trecuta a jucat in Serbia, unde a incheiat tot la egalitate (11-11) cu Kragujevac.

Castigatoarea Ligii Regionale Radnicki va primi vizita italienilor de la Brescia. Sarbii au 4 puncte dupa primele doua etape (un egal cu Ferencvaros si victorie in fata Barcelonetei).

Jadran Split va fi gazda in fata noii forte din poloul european, Novi Beograd. Croatii brought s-au intarit in aceasta vara, dar nu au avut parte de un start convingator – Jadran a pierdut primul joc cu Barceloneta, iar saptamana trecuta a castigat in fata celor de la Dinamo Tbilisi dar a primit 13 goluri. Pentru Novi Beograd este primul joc in deplasare din grupa iar tehnicianul Vladimir Vujasinovic isi doreste sa se intoarca cu o victorie dupa ce a cedat partida cu Olympiacos.

Barceloneta va evolua impotriva echipei Dinamo la Tbilisi si este favorita clara la castigarea acestei confruntari.

Meciurile din Group B se joaca sambata si toate au cate o favorita certa.

Campioana Pro Recco intalneste acasa pe Steaua Rosie Belgrad, iar cele doua reprezpentru a juca impotriva celor de la Spandau 04. in timp ce Hannovra primeste vizita echipei OSC Budapesta.

In ultima partida din serie, Steaua disputa primul meci acasa din grupa. Ros-albastrii intalnesc de la ora 20.00 pe Marseille.

2021/22 LEN Champions League

Ziua a 3-a

Grupa A  (19 Noiembrie)

ora 19.00 Dinamo – Barceloneta
ora 18.30 Ferencvaros – Olympiacos
ora 20.30 Radnicki – Brescia
ora 19.00 Jadran – Novi Beograd

Clasament: 1. Olympiacos 6, 2. Brescia 4, 3. Barceloneta 3, 4. Novi Beograd 3, 5. Jadran  3, 6. Ferencvaros 2, 7. Radnicki 1, 8 Dinamo 0.

Grupa B ( 20 Noiembrie)

ora 20.00 Steaua – Marseille
ora 14.00 Waspo Hannover – OSC Budapest
ora 19.00 Spandau – Jug
ora 21.00 Pro Recco – Crvena Zvezda

Clasament: 1. Pro Recco 6, 2. OSC Budapesta  6, 3. Marselle  3, 4. Jug 3, 5. Steaua Rosie 3, 6. Spandau 1, 7. Hannover 1, 8. Steaua 0.

*Orele meciurilor sunt cele locale

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al competitiei: www.championsleague.len.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here