CSM Oradea a fost invinsa de grecii de la Vouliagmeni cu 16 la 9, in cel de-al 2-lea meci al turneul preliminar LEN Champions League, ce se desfasoara in aceste zile la Budapesta.

Dupa un prim sfert echilibrat, in care oradenii au reusit sa stea aproape de adversara (3-4), Vouliagmeni s-a desprins in repriza secunda si a intrat cu un avantaj de 4 goluri la pauza mare (8-4). Grecii au reusit sa se distanteze la 7 goluri in sfertul al treilea (13-6), diferenta care s-a pastrat pe tabela de marcaj si la finalul partidei. Scor 16-9.

La meciul de astazi, CSM Oradea a beneficiat si de aportul jucatorilor  Alexandru Vătrai si Ferenc Czenk care au ajuns la Budapesta dupa ce au primit rezultat negativ retestarea pentru COVID-19, in timp ce pe banca tehnica a stat antrenorul Dorin Costras.

Dupa ce au pierdut si primul meci cu Brescia cu 18-1, oradenii vor termina subgrupa B2 pe locul al 3-lea. Vicecampioana Romaniei va mai sustine un meci de clasament la turneul din Ungaria, cu ocupanta locului 3 din subgrupa B1, duminică, 15 noiembrie, de la ora 15.00 (ora Romaniei).

Va reamintim ca a 4-a componentă a sub grupei B2, formatia Enka Istanbul, din Turcia, nu s-a prezentat la turneul din Ungaria si nu va mai putea evolua nici in a doua cupa europeana, Euro Cup.

Champions League – Preliminarii

Budapesta, Sub-grupa B2

Ziua 3

VOULIAGMENI-ORADEA 16-9 (4-3, 4-1, 5-2, 3-3)

Vouliagmeni: Tzortzatos, Mylonakis, Alafragkis, Gkiouvetsis 4 (1 pen.), Troulos 3, Gouvis 1, Afroudakis, Kalogeropoulos 3, A. Chalyvopoulos, Kourouvanis 2, Lozina, Basic 3, Andreadis. Antrenor. Koljanin

Oradea: G. Pijetlovic, Adachi 1, V. Georgescu, Orsos, Filotti 1, Rogac 2, Vatrai 2, Kovats, Colodrovschi 1, R. Georgescu 2, Czenk, Luncan, Abrudan. Antrenor. Dorin Costras

Arbitri: Kun (Hun) si Ortega (Esp)

Superioritati numerice: Vouliagmeni 9/11 si Oradea 3/13

Penalty-uri: Vouliagmeni 1/1

1 COMENTARIU

  1. Nu înțăleg de ce nu avem echipe de ce nu apar JUCĂTORI de polo? Antrenorii de tipul ” Nea….” au fost înlocuiți cu “Dom’ profesiri” cu vaste cunoștințe despre factori, vectori indicatori…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here