Sala multifunctionala are o capacitate de 20.000 de locuri si a gazduit pina acum numeroase evenimente sportive printre care  „europenele” de baschet si volei masculin din 2005 si „mondialele” de handbal feminin din 2013. La cateva din competitiile desfasurate in Arena s-a doborat si recordul de audienta: in martie 2009 primul meci al echipei de baschet Partizan Belgrad disputat in Belgrade Arena a avut loc in Euroleague Top 16 in compania grecilor de la Panathinaikos, numarul suporterilor fiind de 22,567. In iulie 2009, finala  World League la volei masculin intre Serbia si Brazilia a avut parte de o audienta de 22,680, spectatori.  In martie 2014, Crvena Zvezda a jucat in sferturile Eurocup la baschet impotriva ucrainienilor de la Budivelnyk Kiev. Zvezda a castigat in prelungiri cu 79–70 si a avut parte de un numar de 24,232 spectatori in tribune, record de audienta pentru Belgrade Arena.

Pentru Campionatele Europene de polo pe apa in „Kombank Arena” vor fi instalate doua piscine, una de incalzire si cea de competitie.

Campionatul European de la Belgrad va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, iar tragerea la sorti pentru meciurile din grupe va avea loc la data de 18 octombrie. Va reamitim ca Romania este calificata direct la turneul final al europenelor din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.