Serbia a inceput in forta meciul si dupa primele doua minute a condus cu 3 la 0 dupa reusitele lui Mandic, Randelovic si Dusko Pijetlovic. Primul gol al grecilor vine in minutul prin Fountoulis in min.5’33” si tot el isi aduce la urmatorul atac echipa la un gol de adversari (2-3). Dusko Pijetlovic fructifica primul om in plus al Serbiei pentru ca Nemanja Ubovic sa refaca diferenta de trei goluri de pe tabela de marcaj (2-5). Jucatorii eleni inscriu din om in plus prin Vlachopoulos stabilind si scorul dupa primul sfert.

Sfertul al doilea este deschis de golul lui Aleksic din superioritate numerica (3-6), in timp ce apararea sarbilor trece cu bine peste doua inferioritati, portarul Gojko Pijetlovic (titular de aceasta data) blocand suturile grecilor. Cu doua minute inainte de pauza mare, Milos Cuk a punctat pentru 7 la 3, in timp ce Grecia reactioneaza cu golul din om in plus marcat de Genidounias.

Jocul s-a reluat in repriza a treia cu reusita lui Viktor Rasovic din om in plus (4-8), in timp ce capitanul Greciei, Fountoulis inscrie doua goluri consecutive si face 6-8. Filip Filipovic reface imediat diferenta de trei goluri de pe tabela de marcaj iar Grecia reactioneaza prin Pontikeas care fructifica un om in plus (7-9). Serbia este cea care inchide repriza cu un gol semnat de Sava Randelovic (7-10).

Tot Serbia inscrie prima in ultima parte a meciului: Andrija Prlajnovic din om in plus face 7-11 iar Vlachopoulos inscrie al 8-lea gol al Greciei cu 4’51” inainte de finalul meciului. S-a terminat 11 la 8 pentru Serbia care castiga astfel medalia de bronz Campionatul Mondial.

Campionatul Mondial – Budapesta 2017

Sambata 29 Iulie

Finala pentru bronz

Grecia – Serbia  8-11 (3-5, 1-2, 3-4, 1-1)

Grecia: Konstantinos Flegkas, Konstantinos Genidounias 1, Evangelos Delakas, Georgios Dervisis, Ioannis Fountoulis 4, Marios Kapotsis, Kyriakos Pontikeas 1, Kanakakis Argyropoulos, Konstantinos Mourikis, Christodoulos Kolomvos, Alexandros Gounas, Angelos Vlachopoulos  2, Emmanouil Zerdevas. Antrenor: Theodoros Vlachos.

Serbia: Gojko Pijetlovic, Dusan Mandic 1, Viktor Rasovic 1, Sava Randelovic 2, Milos Cuk 1, Dusko Pijetlovic 2, Nemanja Ubovic 1, Milan Aleksic 1, Nikola Jaksic, Filip Filipovic 1, Andrija Prlainovic 1, Stefan Mitrovic, Branislav Mitrovic. Antrenor: Dejan Savic.

Arbitrii: Sergey Naumov (Rus) si Benjamin Mercier (Fra)

Superioritati numerice: Grecia 3/11 si Serbia 4/9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.