La doar o saptamana distanta de la incheierea Campionatelor Mondiale de la Budapesta, la Belgrad incepe competitia similara a juniorilor sub 20 de ani.

20 de echipe vor lua startul maine la turneul final gazduit de capitala Serbiei. Principalele forte europene sunt prezente la aceasta competitie cu jucatori care au fost vazuti si in echipele de seniori. Ungaria lui Horkai, il va avea in apa pe Krisztian Manhercz unul dintre cei mai buni atacanti vazuti la mondialele de la Budapesta, medaliat cu argint cu nationala sa.

Serbia, antrenata de  Vujasinovic, il va avea in echipa pe Radomir Drasovic, fostul fundas al echipei Partizan. La Muntenegru, joaca Aleksa Ukropina si Djuro Radovic, prezenti cu echipa lui Gojkovic la Budapesta, in timp ce Croatia, va miza pe centri  Antonio Duzevic si Lovro Paparic.

Romania va avea si la aceasta competitie un arbitru: Mihai BALANESCU este unul dintre cei patru arbitrii neutri alesi de FINA pentru mondialele de juniori. Ceilalti trei sunt: Axel BENDER (GER), Viktor SALNICHENKO (KAZ) si Daniel VÁZQUEZ (MEX).

Campionatele Mondiale de Juniori – Belgrad 2017

Grupa A

Statele Unite ale Americii, Rusia, Grecia, Porto Rico, Iran

Grupa B

Olanda, Muntenegru, Spania, Japonia, Croatia

Grupa C
Noua Zeelanda, Australia, Argentina, Serbia, China

Grupa D
Italia, Ungaria, Egipt, Canada, Africa de Sud

Programul meciurilor

Prima zi

August 5, 2017
09.00: Grecia – Porto Rico
10.20: Rusia-Iran
11.40: Spania -Japonia
13.00: Muntenegru-Croatia

16.00: Australia-China
17.20: Egipt-Canada
18.40: Ungaria -South Africa de Sud
20.00: Ceremonia de deschidere
20.15: Argentina-Serbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.