Dejan Savic, unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria poloului modern, si-a dat demisia din functia de selectioner al Serbiei.

Federatia Sarba de Polo a anuntat in aceasta dimineata ca Savic a demisionat dupa mai multe consultari si discutii cu cei din conducerea forului.

„Federatia sarba de polo pe apa anunta publicul ca Dejan Savić nu mai este selectionerul echipei nationale. Dupa mai multe discutii, Dejan Savić si-a depus demisia irevocabila, care i-a fost acceptata.

In ultimii 10 ani, in care a condus nationala de seniori, Dejan Savić a obtinut cele mai importante rezultate care il fac  sa fie cel mai bun, poate chiar cel mai un antrenor din lume.

Ii uram mult succes lui Dejan Savić in cariera. suntem siguri ca  “Deki” al nostru mai are inca multe de oferit poloului din serbia si sportului asa cum a facut-o si pana acum“, scrie in comunicatul federatiei.

Dejan Savic, care detine recordul de selectii, a evoluat pentru nationalele Jugoslaviei, Serbiei si Muntenegrului si Serbiei (444 meciuri), a fost selectionerul primei reprezentative intre 2013 si 2022.

Pe parcursul celor 10 ani, Serbia a castigat 2 titluri olimpice (2016 si 2021), o medalie de aur si una de bronz la Mondiale, trei titluri consecutive de Campioni Europeni (2014, 2016, 2018), FINA World Cup in 2014, six gold medalsse medalii de aur la World League. Intre 2014 si 2016 Serbia a castigat aurul la toate competitiile majore la care a participat

Dar in aceasta vara, dupa ce s-a intinerit echipa, nu au mai aparut rezultatele. Serbia a terminat pe locul 5 la Campionatul Mondial de la Budapesta si in Liga Mondiala, iar la Campionatul European de la Split a fost pe locul 9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.