Acasă ECHIPA NATIONALA A doua victorie pentru România în Divizia B a Cupei Mondiale

A doua victorie pentru România în Divizia B a Cupei Mondiale

Echipa națională de polo masculin a României s-a impus în fața Ucrainei, scor 15-5, în cel de-al treilea meci din cadrul turneului preliminar european de calificare la Cupa Mondială.

321
0

Pe reprize scorul a fost 3-3, 5-0, 4-1, 4-1.

Au marcat pentru echipa noastra Tudor Fulea 4 goluri, Andrei Neamtu 2, Vlad Georgescu 2, Victor Antipa 2, Vancsik Levente 2, Andrei Prioteasa, Francesco Iudean, Matei Lutescu.

Pentru Ucraina au inscris: Maksim, Volodymyr, Diadiura, Gusakov si Babaienko.

În primele partide ale turneului, tricolorii s-au impus cu scorul de 16-2 în faţa Marii Britanii, si au cedat, cu 7-9, în faţa liderului Germania.

România va juca ultimul meci cu Malta, duminică, de la ora 10.00.

Primele două clasate se vor califica la Turneul International de la Berlin, din luna mai. Germania este calificată automat, ca tara organizatoare. Celelalte calificate vor veni de la turneele similare din Africa, America şi Asia-Oceania.

De la Turneul International (1-7 mai), primele două clasate vor ajunge la SuperFinal. Turneul final va avea loc la Los Angeles, în perioada 30 iunie – 2 iulie, iar celelalte şase echipe vor veni din prima divizie

Finalistele Cupei Mondială se vor califica la Campionatul Mondial de la Doha 2024, de unde patru echipe ajung la Jocurile Olimpice de la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Continut protejat contra lenesilor !!