Portarul Dragoş Stoenescu (37 de ani) a adunat 348 de meciuri sub tricolor si a inscris si un gol. in timp ce Andrei Buşilă (36 de ani), căpitan in meciul cu georgienii, a evoluat in 345 de jocuri si a inscris 185 de goluri pentru România.

„Trebuie sa stim si cand sa ne retragem. E timpul sa creasca portari noi. Cat sa mai stau si la nationala. Cel mai frumos meci al carierei? Poate meciul de la Roma, in 2009, cand am batut Italia la ea acasa. Poate meciul Grecia de la Edmonton, foarte important in economia calificarii la Jocurile Olimpice, si meciurile de la Londra, bineinteles”, a spus Dragoș Stoenescu.

”Mi-am anuntat retragerea dupa acest ciclu olimpic incheiat dezamagitor pentru noi, cu o necalificare la Jocurile Olimpice. E timpul sa las locul si celor mai tineri sa demonstreze ca-si merita locul la echipa nationala. Cel mai frumos meci al meu ar putea fi cel cu Brazilia. Chiar daca nu a fost un meci foarte greu si foarte disputat, am castigat destul de lejer. Este meciul care ne-a calificat la Jocurile Olimpice”, a declarat si Andrei Busila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.