Echipa antrenata de Andrei Iosep a suferit serios in prima jumatate a meciului, primind o replica neasteptata din partea alb rosilor. In primul sfert, Marius Tic a inchis poarta dinamovista iar Tudor Fulea a inscris singurul gol al reprizei cu 4 minute inainte de pauza. Steaua a spart gheata abia dupa 12 minute de joc. La jumatatea reprizei a doua americanul Alex Bowen  reuseste sa depaseasca apararea adversa restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Replica echipei lui George Georgescu nu a intarziat,insa,  acelasi Tudor Fulea aducand avantajul pe tabela de marcaj (2-1), rezultat care s-a pastrat pana la pauza mare.
Jocul a inceput sa se incline in favoarea Stelei in a doua jumatate a meciului. Stangaciul Daniel Teohari, cu o dubla, si-a adus echipa pentru prima data în avantaj (2-3) pentru ca tot el sa majoreze diferenta la doua goluri dupa ce a transformat un penalty. Dinamovistii nu au cedat si Andrei Georgescu a stabilit scorul la ultima pauza (3-4). Repriza a patra a fost dominata de Steaua. Oaspetii s-au dezlănţuit inscriind de patru ori fără să mai primească vreun gol. Scor final 8-3 pentru echipa din Ghencea. Cel mai bun marcator al ros-albastrilor a fost Daniel Teohari cu 3 goluri.

”Astazi i-a tinut portarul in meci. Marius Tic a aparat foarte bine si s-a vazut asta in primele doua reprize si jumatate. Ce-i drept am avut niște emoții, dar pe final s-a văzut experiența și diferența de valoare. Ii  apreciez pe cei de la Dinamo pentru ca au crescut in ultimul timp. Fata de primul meci cand i-am batut cu 13 la 4 au crescut, sunt o echipa tanara care joaca bine”, a afirmat Daniel Teohari.

”Am inceput foarte bine, faptul ca am jucat acasa si fiind si derby-ul Dinamo – Steaua si-a spus cuvantul. Ne-am dăruit 100% în apărare, iar în atac consider că lipsa de experiență și-a spus cuvântul, nereușuind să fructificăm situațiile noastre de gol. Am incercat sa ne pastram atitudinea pozitiva pe care am avut-o in primele doua rperize dar poate am fost un pic socati de faptul ca am putea obtine mai mult decat un meci bun, chiar niste puncte in acest meci”, a spus dupa meci si Marius Țic.

Dinamo şi Steaua se vor întâlni din nou sâmbătă, de la ora 11:00

Dinamo -Steaua 3-8 (1-0, 1-1, 1-3, 0-4)

Dinamo: Marius Tic, Nichita Novac, Adrian Enescu, Tudor Fulea 2, Vlad Dragomirescu, Andrei Prioteasa, Alex Matei, Szilard Demeter, Alexandru Sfarle, Marian Constantin, Andrei Georgescu 1, Ion Vranceanu, Nenciu Berttini Antrenor: George Georgescu.

Steaua: Mihai Dragusin, Djordje Filipovic 1, Petru Ianc 1, Nicolae Diaconu, Daniel Teohari 3, Andrei Busila, Pavel Popescu, Daniel Robu, Alexandru Ghiban, Dimitri Goanta, Dragos Stoenescu, Alex Bowen 2, Cristian Calin 1. Antrenor: Andrei Iosep

Arbitrii: Mihai Balanescu si Alex Mustata

Superioritati numerice: Dinamo 6/0 si Steaua 7/2

Penalty-uri: Dinamo –  si Steaua 1/1

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.