Tricolorii disputa in aceasta dimineata in compania Frantei, finala pentru locul 9 de la Campionatul European de la Belgrad. Partida va incepe la ora 11.30 (ora Romaniei)

In urma cu doi ani, la europenele de la Budapesta, Romania a învins Franța cu scorul de 15-8, intr-un meci pentru locurile 7-10.De asemenea, cele doua reprezentative s-au antrenat impreuna cateva zile, inainte de turneul din capitala Serbiei, astfel ca se cunosc destul de bine.

Mihnea Chioveanu: „Este ca o finala si vom trata acest meci ca atare. Franta este un aversar puternic si dupa stagiul de pregatire cu ei de la Izvorani pot sa spun ca ii cunoastem. ar si ei ne cunosc pe noi. Ne-am pregatit bine pentru meciul asta. vrem sa iesim pe un loc cat bun la aceste europene”.

Ugo Crousillat (Franta): „Este un meci important pentru noi. Sa terminam pe locul 9 va fi bine pentru noi dar stim ca Romania este o echipa foarte buna, cu Radu care poate este cel mai bun centru in lume, ar si Negrean este un jucator foarte bun. Va fi un meci foarte dificil, dar cred ca avem sansele noastre”.

In aceasta seara sunt programate şi finalele turneului masculin al Campionatului European. Serbia si Muntenegru vor lupta pentru titlul european in timp ce Grecia si Ungaria vor juca pentru bronz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.